2005 yılında İstanbul’da son kullanıcıya donanım satışı yapmak amacıyla faaliyete başlamıştır. Müşterilerine daha ucuz, hızlı ve erişilebilir çözümler sunarak hizmet kalitesini artırmak için e-ticarete geçiş kararı alınmış, bu anlamda kurulan proje grubu çalışmalarını tamamlamış, müşteri odaklı, güvenli ve hızlı bir e-ticaret sitesi oluşturulmuştur. MT BİLİŞİM TEKNOLOJİ kurulduğu günden bugüne benimsediği müşteri memnuniyetinin her zaman ve her koşulda ön planda tutulması ilkesi paralelinde stratejiler geliştirmeye ve uygulamalarını bu yönde şekillendirmeye devam etmektedir. Kalite bilinci ile kurumsal ve bireysel müşterilerimizin gelişim ve değişim süreçleri ile ilgili ihtiyaçlarını tespit ederek bilgi birikimi paylaşımı ve bu paylaşımı uygulamalara dönüştürerek kalıcı müşteri memnuniyeti sağlamaktır amaçları. Palmiye Koçak mobilya Firması olarak böylesine büyük bir kuruluş için mobilya tedarikçisi olmak firmamız için büyük bir gurur vesilesidir.  Yapım aşaması sırasında ihtiyaç olan ve tedarik edilen ürünler;

Oyun Sandalyeleri 

Ofis Sandalyeleri

Ofis Masaları 

Bilgisayar Masaları 

Puflar 

Yan Sehpalar

Güvenli ortam 

dekorasyon tasarımı ve dizaynı


Ürünlerimiz kalite standartları çerçevesinde üretilip teslim edilmektedir. İstiflenmesi ve paketlenmesi, çizilme veya kırılma olmaması adına kaplanarak araçlara yüklenmektedir. İmal ettiğimiz kendi tasarımlarımız olan mobilyalarımızın dışında müşterilerimizin kendilerine has özel proje ve ürün modellerini de imal etmekteyiz.


Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Kalite ve güvenin adresi olan Palmiye Koçak Mobilya firması ile çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

MT Bilişim Teknoloji San. Tic. Ltd. Şti. Mobilya Dekorasyon İşleri İçin Firmamız Palmiye Koçak Mobilyayı Tercih Etti.